Sopimusehdot

1. Yleiset ehdot

Nämä verkkosivut ovat Automyynti R. Jauhiainen Oy:n (Y-tunnus:1067039-0) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Automyynti R. Jauhiainen Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Automyynti R. Jauhiainen Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa Automyynti R. Jauhiainen Oy:n kotisivuilta.

Automyynti R. Jauhiainen Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Automyynti R. Jauhiainen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Automyynti R. Jauhiainen Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. Asiakas ja tietosuoja

Automyynti R. Jauhiainen Oy toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Automyynti R. Jauhiainen Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite. Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä osoitteessa automyynti- jauhiainen.com.

3. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskustannuksia, ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa korjaamme hinnat asiakkaan avoimeen tilaukseen. Toisaalta, jos tuotteen hinta nousee ennen tilauksen lähetystä, toimitamme ne alkuperäisellä hinnalla.

4. Toimittaminen

Automyynti R. Jauhiainen Oy tarjoaa kattavan kuljetusvalikoiman. Lisätietoa toimitusmuodoista ja niiden palvelusisällöstä voit saada ottamalla yhteyttä sähköpostitse risto.jauhiainen@automyynti- jauhiainen.fi. Yksittäisen tilauksen tuotteet voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä. Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta.

5. Maksaminen

Tuotteet myydään ainoastaan ennakkoon maksettuna tai postiennakolla. Yritysasiakkailla on mahdollisuus pyytää laskua.

6. Palauttaminen

Automyynti R. Jauhiainen Oy tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden. Tuotteet voi palauttaa joko postitse tai suoraan myymälään. Automyynti R. Jauhiainen Oy ei vastaa palautuskustannuksista. Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa.

Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tietenkin tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Automyynti R. Jauhiainen Oy palauttaa asiakkaalle palautetun tuotteen arvon viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun yhtiö on saanut palautetut tuotteet takaisin. Automyynti R. Jauhiainen Oy suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jolla asiakas on maksanut tilauksen. Pankkisiirrolla maksettujen tilauksien osalta asiakkaan tulee ilmoittaa pankkitilinsä, että palautus voidaan suorittaa.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

7. Takuu, tuki ja virhevastuu

Automyynti R. Jauhiainen Oy sitoutuu korvaamaan viallisen tuotteen uudella tuotteella. Jos uutta tuotetta ei löydy varastosta, tuotteen kauppahinta palautetaan asiakkaalle. Automyynti R. Jauhiainen Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Lisätietoa saat sähköpostilla osoitteesta risto.jauhiainen@automyynti-jauhiainen.fi.

8. Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja – ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Automyynti R. Jauhiainen Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen risto.jauhiainen@automyynti-jauhiainen.fi.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr).

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.